CONVERSE X CDG

4/27/2018


Näitä popoja oon ihastellut jo pitkän pitkän aikaa, kunnes n. kuukausi sitten miun 20-vuotis synttäripäivänä poikaystävän antamasta paketista paljastui nämä ihanuudet. Nämä on siis conversen ja COMME des GARÇONSin collab kengät. Oon tosiaan näitä super pitkään jo Doverista katellut, mutta aina kun oon sitten ollut valmiina ostamaan, niin miun koko on ollut loppu. Noh, joulukuussa kun olin taas Helsingissä pyörähtämässä niin päätin käydä kurkkaamassa olisko Beam storessa vielä miun kokoa jäljellä. Kysäisin myyjältä, ja onnekseni kenkiä oli enää kaksi paria jäjellä, ja toinen sattui juuri olemaan miun kokoa! Siinä vaiheessa sitten ihan innosta pinkeänä kysäisin voisinko sovittaa kenkiä. Samaan aikaan myymälän perältä käveli tyttö juuri kyseisen parin kanssa, ja ilmoitti kenkien olevan täydellisen kokoiset, ja että hän ostaisi ne. Niin miun tuuria! Eihän siinä sitten voinut taas kun niellä tappionsa. Noh, kengät on kuitenkin nyt vihdoin miun, ja ulkonakin alkaa olla kevätsää, niin saa vetää nämä popot jalkaan!
Jos totta puhutaan, en ole ikinä tykännyt Converseista. Se ehkä aluksi arveluttikin näiden suhteen, että miten noihin tottuisin, kun Converset ei vaan miellytä miun silmää, eikä oo ikinä miellyttänyt.. Kuitenkin tykkään CDG:stä niin paljon, että se tekee näistä kengistä aivan ihanat, erilaiset. Lisäksi nää tuntuu jalassa ihan unelmalta!!


3 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama ongelma ollut sen Comme des Garçonsin mustavalkosen raitapaidan kanssa, ekana ei ollut mun kokoa ja nyt sitte black fridayn jälkeen sitä ei oo restockattu Doveriin ja ootan ihan kärsimättömänä ilmotusta sähköpostiin et niitä olis taas saatavilla :Dd Mut noi kengät on kyl ihan mielettömän kivannäköset!

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä niin inhottavaa.. no mutta kai se on niin, että hyvää kannattaa odottaa! Ja kiitos, ittekkin oon ihan rakastunut!

   Poista