VUONNA 2018

4/16/2018

Kuka minä olen? Karoliina. 20 vuotta. Vietän välivuotta, ja tällä hetkellä teen kokopäiväisesti töitä miun unelmien eteen, eli luen psykologian pääsykokeisiin. Asun vielä toistaiseksi Lappeenrannassa, miun 36,5 neliöisessä yksiössä, ja tältä mie näytän nykyään.


Oon ollut blogimaailmasta pois nyt jo parin vuoden ajan, jos muutamia yksittäisiä postauksia ei oteta huomioon. Sitä ennen pidin tätä blogia pystyssä kuutisen vuotta. Jostain syystä heräsin tänään ajatuksen kanssa, että haluan palata tänne blogin puolelle, ja kokeilla, miten tää lähtee sujumaan.
Viimeisien vuosien aikana miun elämä on ollut täynnä vähän pienempiä ja niitä suuria, koko elämää muuttavia, muutoksia. Vaikka kuluneen vuoden aikana on tapahtunut vaikka ja mitä, niin silti elämä on ollut tietyllä tavalla aika sisällötöntä. Oon tosiaan välivuodella, joten tämä vuosi on ollut miulle ehkä semmonen itsensä etsimisen, hukkaamisen ja löytämisen vuosi. Nyt kun on aikaa ja uudet tuulet puhaltaa, tämä harrastus sopisi miun elämään taas täydellisesti, niinkuin sillon ennenvanhaan.  En tiedä onko teitä siellä enää ketään jälellä, mutta oli miten oli, halusin tulla nyt kertomaan, että täällä mie oon. Ja tällänen mie oon nyt, vuonna 2018.


No Comments Yet, Leave Yours!